Over ons

Welkom bij FO Life! Lees meer over wie we zijn en waarom deze blog bestaat.

Wij zijn Mr. & Ms. Mill van FO Life, 30 & 31 jaar en levensgenieters. We houden van lekker en gezond eten, relaxen in onze hangmat en genieten van onze zoon. We hebben daarnaast drukke banen en kennen de waan van de dag erg goed. Het levensgenieten schiet er soms bij in en daar zijn we niet blij mee. Dit heeft geleid tot een belangrijk besluit. We willen de waan van de dag vervangen door de rust om te ondernemen daar waar wij echt iets kunnen toevoegen. Dit is voor ons een stuk makkelijker als we financieel onafhankelijk zijn. Dus dat is ons eerste doel!

FO Life zijn we gestart om reisverslagen, informatie, hacks en inzichten te delen met andere levensgenieters op weg naar financiële onafhankelijkheid. We schrijven over de financiële kant van ons leven, maar vooral over manieren om simpeler te leven in de hectiek (lifestyle, budget, FO mindset). Daarbij staat lol in het leven centraal, óók onderweg naar financiële onafhankelijkheid. Geïnteresseerd in onze reis naar financieel onafhankelijk zijn? Ga snel naar onze blog voor onze posts!

Ben je hier voor de eerste keer? Lees dan hoe het voor ons allemaal is begonnen en wat ons plan is.

No good can come from a datenight when you’re married 🙂

Wil je contact met ons opnemen? Leuk! Je kunt natuurlijk ook reageren op onze posts en dan proberen wij binnen 24 uur te reageren.

NIEUWSBRIEF

Vul hieronder je gegevens in om op de hoogte te blijven van de laatste berichten en inzichten. We zullen niet spammen, beloofd!